نکات سرآشپز:

نکات نگهداری و طبخ مرغ:

1.   برای تهیه مرغ به روش آبپز، مقدار کمی آب بریزید و مرغ را با حرارت ملایم بپزید. در این صورت مرغ خوش طعم تری خواهید داشت.

2.  برای معطر کردن مرغ، در زمان پختن میتوان از چند برگ سبزی معطر مانند ترخان، نعنا، برگ و یا رزماری استفاده نمایید. همچنین برای عطر و طعم بهتر آب مرغ استفاده از سبزیجاتی مانند: پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و کرفس مناسب است. در صورت در دسترس نبودن این سبزیجات از چند عدد هویج و مقداری ادویه کاری اضافه کنید.

3.  برای تهیه مرغ سوخاری، ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و مقداری آب ، با حرارت ملایم نیم پز کنید. سپس تکه های مرغ را در یک آبکش ریخته تا آب اضافی آن گرفته شود. تکه های مرغ را به مواد سوخاری آغشته و سپس سرخ کنید.

4.   جهت تهیه شینسل نیاز به تخت کردن ران و یا سینه مرغ دارید. ابتدا مرغ را از استخوان جدا کرده، گوشت مرغ را در بین دولایه کیسه فریزر گذاشته و توسط یک بیفتک کوب مرغ را تخت نمایید. کیسه فریزر از متلاشی شدن  گوشت مرغ جلوگیری میکند.

5.   برای خوش رنگ شدن مرغ سرخ شده مقدار کمی زعفران را به روغن اضافه کنید.

6.  برای باز شدن یخ مرغ، هرگز مرغ را قبل از پخت در دمای معمولی قرار ندهید، بلکه آن را شب قبل داخل یخچال گذاشته تا به تدریج آب شود. همچنین میتوان از درجه ذوب یخ مایکروفر استفاده کرد.


 

سایت سیتی کالا:  www.citikala.com

 برای مشاهده دانستنی های سیتی کالا اینجا را کلیک کنید.

 منبع:  فروشگاه اینترنتی ستی کالا

به شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:

کانال تلگرام : https://t.me/citikala

صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/

آپارات : https://www.aparat.com/citikala

 

آبمیوه گیری روتل مدل U4261CH

مخلوط کن مولینکس مدل LM850

تفاوت سرویس چینی و آرکوپال در چیست؟

مرغ ,آب ,citikala ,های ,  ,  برای ,مرغ را ,را با ,کیسه فریزر ,از چند ,و مقداری

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روانشناسی گزارش تخصصی معلم ابتدایی شعرگاهی فی‌فی از خوشحالی زوزه می‌کشد. closed سرزمین سلامتی سبزی ترش واش پروژه، مقالات و اخبار خواننده و آهنگساز silicontech company